Volkswagen Golf III : Kachelradiateur vervangen, koelvin slaat niet in met warmlopen.

Bouwjaar: 1994, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8 8v GT

Hallo,

Ik heb een Volkswagen Golf III 1.8 8v GT. Vandaag heb ik mijn kachelradiateur vervangen, maar na het warm draaien en ontluchten slaat mijn koelvin niet in. Heb ook al mijn koelvin doorgemeten en die krijgt gewoon 12V aansturing. Ook heb ik mijn temperatuursensor vervangen die op de radiateur zit, maar nog slaat mijn koelvin niet in. Vorige week heb ik ook mijn thermostaat vervangen. Ook de zekering is nog goed.

Heeft iemand dit ooit meegemaakt of hoe los ik dit op?

Met voorbaat dank.

DennisWitlox

Geplaatst door DennisWitlox (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

zet eens 12 volt direct op de ven en kijk of hij dan wel draaid want hij zou ook stuk kunnen zijn.

groetjes jan.

DennisWitlox (0), 13 jaar geleden

Heb ik al gedaan,, de vin draait gewoon. Ik heb de stekker van de temperatuursensor los gehaald en doorverbonden, en dan werkt de vin wel gewoon.

jan T (10) PRO, 13 jaar geleden

dan zal je toch in de aansturing moeten gaan zoeken.

groetjes jan.

oldford (0) PRO, 13 jaar geleden

Kijk eens IN de stekker van de thermoswitch (wat jij temperatuursensor noemt). Misschien is er een contact terug gedrukt.

stefan84 (0), 13 jaar geleden

Krijgt de fan spanning of meet je dat op de stekker van de thermoschakelaar ?

Als je het op de fan meet, kan het ook een slecht contact in de bedrading zijn, meet eens belast, ben er wel eerst zeker van dat de thermoschakelaar werkt, als dat zo is, dan zal het in de bedrading zitten.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.