Volkswagen Golf: Klapperd geluid voor bij rijden over slechtwegdek

Bouwjaar: 1992, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.8

Als ik over een klinkerweg rij dan hoor je het klapperen ergens bij de voorwiel ophanging aan beide kanten. Nou zag ik al van alles over stabilisatorstang rubbers, wat het best zou kunnen zijn. Dus auto op de brug eff kijken, er zit echt geen stabilisator stang onder! klopt dat bij een vw golf 1.8 uit 1992??? Verder rijd de auto best op gewoon glad asfalt, en sturen enz gaat ook goed!

iemands nog een tip wat het klapperende geluid zou kunnen zijn?

gr Maarten

maarten_mtx

Geplaatst door maarten_mtx (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

matthijs1 (0) PRO, 16 jaar geleden

Hallo Maarten, draagarmrubbers (silentblocks) gaan nog wel eens stuk, maar ook fusee en spoorstangkogels kunnen speling hebben die dan bonken veroorzaken. Advies laat een vakman even 15 minuten kijken naar voor en achterwielophanging incl schokbrekers, dan weet je voor een paar tientjes meer dan gissen achter je scherm.
Groet thijs

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.