Volkswagen Golf: kleppendekselpakking

Bouwjaar: 1990

Omdat ons golfje iets olie lekte via het kleppendeksel dacht ik even een nieuwe pakking te monteren. Dat zou ik toch wel kunnen.
Het vervangen was inderdaad simpel alleen stroomt de olie er nu echt aan alle kanten uit. Ik heb dus iets goed fout gedaan. Maar wat? De pakking past goed op het blok; Ik heb de moeren niet al te krachtig aan gedraaid; in de doos van de pakking zitten 4 koperen schroefpinnen en 6 zwarte schroefpinnen, die heb ik niet gebruikt. Wie weet raad?

Vast bedankt

avonk

Geplaatst door avonk (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

1 (0) PRO, 18 jaar geleden

kan zijn dat er een kurkenpakking tussen zat en dan moet je die tap eindjes wat bijgeleverd zijn gebruiken, omdat er kurk rond de tapeinden kan zitten en dicht die dus niet goed af. ff lospakken nieuwe tapeinden erin draaien, klepdeksel en blok goed schoonmaken waar de pakking op ligt en dan is alles goed

gr

avonk (0), 18 jaar geleden

Ik kreeg die tapjes er natuurlijk weer niet uit, maar het is gelukt, die ijzere ringetjes in de nieuwe pakking heb ik eruit gesloopt en over de oude ringetjes en oude tapeinden gedaan. Hij zit weer mooi dicht.

slot (0) PRO, 18 jaar geleden

das toch handig he als ze de pakking wijzigen dat ze dan ook nieuwe gewijzigde tapeindjes meeleveren gebruik ze dan ook gewoon scheelt de volgende keer ook weer een hoop geknoei

avonk (0), 18 jaar geleden

Ik schreef al dat ik de tapjes er niet uit kreeg, dus je moet wat he

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.