Volkswagen POLO 44 KW: Klokkenwerken niet meer

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 1400

Voordat ik de auto ter reparatie aanbied, misschien is hier een oplossing bekend?

Het gaat om een vw polo 6N benzine 1.4 '97. Van de week deden in eens de klokken niks meer; kilometerteller, toerentellen, benzine, temperatuur, tijd en afstand. Na de auto opnieuw te starten en aan de een aantal schakelaars te hebben gezeten (dashboard lichtsterkte en koplampen verstellen) deden de klokken het in eens weer. Toeval?

Nu doen ze helemaal niks meer. Op het LCD gedeelte staan alleen nog wat halve tekens.

Ik heb al een paar massapunten onder de kap schoongemaakt, alleen weet ik niet of dit de juiste zijn. Het heeft in elk geval niets geholpen.

De rest van de elektronica doet het wel. Ook de knipper en alarm verlichting welke in dezelfde ruimte/kastje als de klokken bevinden.

Geplaatst door

arnold683 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

Of instrumentenpaneel stuk inwendig of iets met de voeding/massa daarvan. Geef eens paar beuken op dashbord boven paneel, zie je dan iets gebeuren? flikkeringen oid.
Deze heeft volgens mij de wegrijblokkering nog niet in het paneel geïntegreerd zitten dus als je snel wilt uitsluiten wat het is dan een paneel van de sloop halen en deze aansluiten.

ricky 10
badge

8 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.