Volkswagen POLO 55 KW: Alles gaat uit tijdens rijden

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Benzine, Motorinhoud (cc): 14, Vermogen (kw): 55

Mijn airbaglamp en abs blijft branden en remlicht blijft knipperen tijdens het rijden dan als ik gas geeft gaat alle lampen uit van de dashboard en eveneens mijn lampen buiten en dan opeens weer aan kachel valt ook opeens uit auto blijft wel rijden tijdens al dit gedoe maar houd wel ff in wie kan mij helpen aub

Vincho

Geplaatst door Vincho (0) , lid sinds 8 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

Tiguan (0) PRO, 8 jaar geleden

Beste Vincho,

Je hebt ergens een slecht contact verbinding (12V of Massa) waar deze probleem zit, kan overal zijn, dat moet uitgezocht worden en doorgemeten.

oldford (0) PRO, 8 jaar geleden

Dit was toch al opgelost?

gepubliceerd door Vincho @ 27/02/2016, 13:33

Ok oldford zo net langs de garage ze hebben de accu gemeten is goed maar de dynamo schommelt een beetje en geeft iets meer dan ie moet geven maandag meer waar ze dynamo's reviseren om het verder te laten nakijken dank voor de info

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.