Volkswagen Polo: Verlichting kan alleen maar automatisch aan ?

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Motorcode: cggb, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 63

Er zit een verlichtingschakelaar in met 3 standen. 1=uit (0), 2=stadslicht, 3=dimlicht, heel nomaal zou je zeggen. Het vreemde is dat de verlichting in stand 1 gewoon/automatisch aan gaat. Volgens het boekje moet je dit kunnen de-activeren door de clignoteurschakelaar naar beneden te doen en naar je toe te trekken en vervolgens de auto 3 seconden op contact zetten. Of door zekering 56 er uit te halen. De 1e optie werkt niet en de zekering zit er al niet in. Is er nog iemand die weet hoe de automatische verlichting dan wel uit kan ?

Keimpen

Geplaatst door Keimpen (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 8 jaar geleden

Is gewoon dagrijverlichting, de nieuwe auto's hebben dat dmv andere lampen maar in het begin gebruikte ze de dimlichten daarvoor en dit kan je wel uitschakelen met de testkast bv vag-com of een ander uitleesapparaat.

Keimpen (0) PRO, 6 jaar geleden

Auto is niet weer bij ons geweest. Bovenstaande uitleg lijkt mij prima. Bedankt daarvoor.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.