Volkswagen Golf: klop geluid

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: V5/ 2,3

Nog een vraagje..maar nu over een klopgeluid rechts voor meen ik te horen. Het is maar voor zeer kort waar te nemen enkel als de auto koud is je kunt het geluid oproepen door over een hobbelweg of iets in berm te rijden. je kunt het vergelijken met het geluid van een uitlaat die tegen de bodemplaat slaat of dat er iets loshangt aan de voorzijde rechts ,maar zodra de auto iets warm is na 2km is het geheel verdwenen..wie kent dit probleem en wat mag dat zijn?

NB: ophangrubbers v/d draagarmen is niets aan te zienauto heeft heeft 110.000 gelopen.

snowman11001

Geplaatst door snowman11001 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

7 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Stabbalisatorrubbers zijn het 9 van de 10x bij de Golf 4.

snowman11001 (0), 16 jaar geleden

Maar hoe verklaar je dat dan dit enkel in de koude periode gebeurt.

NB:ik ga het volgende week eens onderzoeken op de brug..als ik dan meer weet zal ik het hier plaatsen. Het kan natuurlijk ook de uitlaat zijn en of een defect rubber ect.. daarvan .dan kun je ook deze problemen krijgen enkel als de motor warm wordt krijgt de uitlaat een andere positie wordt dan langer ...en kan plotsklaps het klopgeluid weg zijn en of juist weer opkomen....dat heb ik ook al wel eens meegemaakt bij Golf (4) maar dan meestal met sportuitlaten die zijn dikker in diameter weinig ruimte dus en deze kunnen dan sneller aanlopen !

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Kijk eens of het geklop weg is als je de rem een beetje indrukt.

snowman11001 (0), 16 jaar geleden

Zo ja waar moet ik dan aan denken?

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

De remblokken zouden ruimte kunnen hebben in de remtang,als je remt zou het dan weg moeten zijn,maar waar komt het geluid precies vandaan,en is het alleen op een hobbelweg?

snowman11001 (0), 16 jaar geleden

Stabbalisatorrubbers zijn het 9 van de 10x bij de Golf 4.

Probleem kloppen ...opgelost...Bedankt Ricky je zat goed het waren (idd de stabilisatorrubbers fluitje van een cent en deze kosten bijna niks...mooi werk!!

NB: Het valt mij op zodra er een probleem is opgelost via dit forum dat er dan minimaal wordt teruggepost en da's jammer!!!

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=snowman11001]NB: Het valt mij op zodra er een probleem is opgelost via dit forum dat er dan minimaal wordt teruggepost en da's jammer!!![/quote]
Ja klopt,dat is denk ik ergenis nummer 1 op deze site,leuk dat jij het wel doet en dat het probleem verholpen is!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.