Volkswagen Golf: Tanken na benzine in een TDI 99 Golf probleem ????

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: AGR 19 TDI

heb benzine tetankt in mijn TDI ..4 kilometer gereden en daaran proffesioneel leeg tezogen. nieuw brandstoffilter er op en van die spec reinigings middel er in gedaan , probleem met gas geven als ik rij stotterend rijgedrag. 1800 toeren helemaal , ( is dit de Brandstof pomp . of zijn het de verstuivers wie weet het antwoord of heeft het zelf meegemaakt

instructors

Geplaatst door instructors (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Waarschijnlijk nog oude resten benzine.
Indien je de tank volledig hebt leeggezogen en hem nu weer volgetankt met diesel,dan zou het geschok heel snel weg moeten gaan.

poppekast (0) PRO, 16 jaar geleden

kunnen allebei kapot gaan de brandstofpomp en de verstuivers moeyen getest worden

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

En doet ie het alweer?

instructors (0), 16 jaar geleden

Ricky i denk dat de brandstof pomp stuk is om dat hij nog steeds schokkend rijd als je gas geeft ,,, ( wat kost dat ) ik heb al 2 keer vol getankt en ongeveer al weer 2000km gereden na het probleem .

ricky (0) PRO, 16 jaar geleden

Laat eerst maar eens storing uitlezen,kijken of daar wat uit komt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.