Volkswagen Corrado g60: KM Stand

Bouwjaar: 1989

Ik heb even een vraag bij hoeveel km gaat een teller van een corrado weer op nul.
Ik kwam gisteren een corrado tegen van 89 en die had nog maar 7600 op de teller.
Nou vertelde die man mij dat een teller van een corrado weer op nhul gaat bij 300000 km (had hij ook gehoord).En waar kan ik kijken of de km stand klopt heb nl wel het nr bord opgeschreven.

mvg jos

Jos5946

Geplaatst door Jos5946 (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Corrado? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arie549 (0) PRO, 19 jaar geleden

of de kilometerstand van een corrado bij 300.000 weer op nul begint weet ik niet maar de golf 3 begint bij 3 ton wel weer op nieuw. de tellerstand kun je op vragen bij een bedrijf wat is aangesloten bij de N.A.P. je hebt dan nodig kenteken en de kilometerstand van nu. maar zou hij bij 3 ton op nul zijn begonnen dan geeft de n.a.p aan dat de stand onlogisch is. maar om een corrado g 60 met 3 ton op de klok te verstandig is om te kopen betwijfel ik. een benzine motor met 3 ton is veel, een diesel kan dit best. maar wie weet zit er al een andere motor in. en kun jij nog jaren rijden.

michaelluijendijk (0), 19 jaar geleden

Waarom zou je een auto kopen van 15 jaar oud met 3 ton + op de teller?ok als hij geen 3 ton weg heeft is er dus met de teller gerommeld.Dus kijk vooral uit waar je je geld aan uitgeeft.Zeker bij type auto. Ze worden vaak afgetrapt en de spoilers moeten mooi zijn maar de olie mag niet ververst worden want dat is te duur.En let goed op de g-lader gaan met enige regelmaat stuk. en een nieuwe zijn erg duur.

succes michael

dupl-u-11544-5dd147f075370+probcar (0), 19 jaar geleden

g-lader gaat 100.000 km mee en moet dan gereviseerd worden(bij standaard poelie). Dit kost aardig wat euries. als je g-lader rot is kan je dat zien aan olie in de luchtslang die de g-lader in gaat. maar koop niet als er geen bewijs van reviesie is.
suc6

g60 (0), 19 jaar geleden

Hallo ik heb toevallig ook een corrado waar mijn teller ineens niet meer doorliep dus ik heb alles opengemaakt en toen kon ik zien dat de teller tot 900.000 doorloopt dus met die 7600 op de teller zou wel aan gerotzooid zijn denk ik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Corrado of stel zelf een nieuwe vraag.