Volkswagen New Beetle: Knipperend blauw temperatuurlampje

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI 90pk

Het volgende 'probleem':

De New Beetle heeft een lampje dat aangeeft hoe het gesteld is met de watertemperatuur. Na het starten is deze blauw, en gaat uit indien de temperatuur op voldoende niveau is. Mocht de temperatuur te hoog worden gaat het lampje aan en is rood van kleur.

Sinds een tijd gaat het lampje, nadat deze initieel uit is gegaan, weer aan, maar nu knippert deze en is blauw. Na een aantal minuten gaat deze weer uit om vervolgens na een tijdje weer aan te gaan. Dit gebeurt alleen op de lange stukken. Het niveau van de koelvloeistof is op voldoende niveau.

De auto heeft al een keer aan een uitleescomputer gehangen en toen was er sprake van een storing en is deze gereset. Nu is de klacht echter weer terug.

Is dit bij iemand een bekende klacht en hoe kan deze definitief opgelost worden?

Alvast bedankt.

Met vriendelijke groet,

Oscar

Oscar651

Geplaatst door Oscar651 (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen New Beetle? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

temp.sensor in expansievat van je koelsysteem willen wel eens kuren gaan vertonen zal eens een nieuw tankje proberen sensor zit erin vast

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen New Beetle of stel zelf een nieuwe vraag.