Volkswagen 0: Knipperend Voorgloeilampje Golf III

Bouwjaar: 1996, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo,

Ik heb het volgende probleem:
Na het vervangen van mijn rembekrachtiger heb ik nu het probleem dat mijn voorgloeilampje na een minuut of 3-4 gaat knipperen. Als ik op de rem trap dan stopt het knipperen. Ik las hier in het forum her en der dat dit aan de remlichtschakelaar zou kunnen liggen. Tijdens het uitbouwen van de rembekrachtiger heb ik het pedaal helemaal naar me toe getrokken, waardoor mijn remlichten bleven branden (De remlichtschakelaar was dus verschoven). Deze heb ik na het inbouwen weer afgesteld (het poortje uitgetrokken (langer gemaakt)), zodanig dat als ik het rempedaal een klein stukje intrap de remlichten gaan branden. Er zit ook nog een tweede schakelaar, maar die kan ik zo op het oog niet afstellen.

Ik denk dus dat hier ergens het probleem zit want voor het uitbouwen van de rembekrachtiger had ik dit niet.
De motor start goed, loopt uitstekend en gaat niet in noodloop als het lampje knippert. Alleen dus dat knipperende lampje.

Iemand een idee? Is de tweede schakelaar toch af te stellen? Moet ik nog wat anders checken?

Groet Eric

miepje

Geplaatst door miepje (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen 0? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

poppekast (0) PRO, 15 jaar geleden

vaak kun je de remlichtschakelaar maar 1 keer afstellen voor een tweede keer monteren werkt niet altijd laat hem eens uitlezen dan weet je welke stuk is

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen 0 of stel zelf een nieuwe vraag.