Volkswagen Passat: knipperende display ecc

Bouwjaar: 2000

Ik heb deze Passat net gekocht en al 2 keer is de zekering van de ecc (fan) doorgebrand. De auto heeft volgens mij een langere tijd stil gestaan (driekwart jaar). Wanneer ik de sleutel in het contact steek dan knippert het display een seconde of 10 om daarna gewoon aan te gaan echter is bediening van de fan niet mogelijk. Temperatuursinstellingen kan ik wel maken maar de fan reageerd niet. Kan ik de fan zelf vervangen? Zijn er nog andere redenen te bedenken waarom de zekering eruit knalt?

Patrick8462

Geplaatst door Patrick8462 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

audia4 (0) PRO, 19 jaar geleden

Dat is een teken dat er een storing in de ecc zit, even uit laten lezen dus. Waarschijnlijk staat er ook diagnos of zoiets in het schermpje. En wat die zekering betreft, zit hier niet toevallig nog meer op aangesloten (radio of telefoon of zo....)

Patrick8462 (0), 19 jaar geleden

Bedankt voor je reactie Harry, heel toevallig zijn zowel de radio als de telefoon (nog) niet aangesloten maar er kunnen natuurlijk nog best andere gebruikers op deze zekering zitten. Voor wat betreft het uitlezen, is al 2 keer gedaan gevolg door een reset van het systeem waarna alles in orde lijkt maar na het verwijderen en daarna weer terugplaatsen van het contactsleuteltje begint het circus weer opnieuw???

Patrick8462 (0), 19 jaar geleden

Bedankt Harry,

bleek een doorgepiepte diode te zijn. Reden van doorbranden onbekend. Misschien heeft de vorige eigenaar zijn radio of telefoon wat lomp uitgebouwd.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.