Volkswagen Polo: Knipperlicht defect

Bouwjaar: 1987

Ik ben in het bezit van een polo GT van 1987. Sinds ik het dashboard uit de auto gehad heb om de startonderbreker uit te bouwen, werkt de richtingaanwijzer niet meer. De alarmlichten werken nog wel gewoon.

Als ik de auto op contact zet dan gaat het lampje op dashboard constant branden, als ik dan de richtingaanwijzer aan zet dan blijft hij constant branden alleen dan feller. Nu zou je denken dat de zekering dan kapot moet zijn, en dat was die dus ook. Maar als ik die vervang klapt die er direct weer uit. Ook het knipperlicht relais heb ik al vervangen.

Heeft iemand enig idee waar het nog in kan zitten.

Martin7496

Geplaatst door Martin7496 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

stefan84 (0), 18 jaar geleden

martin

meestal als het lampje zwak blijft branden,in sommige gevallen ook in combinatie met het olie-accu lampje heb je een massakabel losgetrokken!(bruin) maar als je telkens de zekering kapot gaat maakt hij vanzelfsprekend ergens kortsluiting!

heb je de startonderbreker niet per ongeluk verkeerd gemonteerd of aangesloten ?

zou even zoeken naar kortsluiting of een slechte massa!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.