Volkswagen GOLF: Knipperlicht gaat vanzelf aan

Bouwjaar: 2010, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: CBZ, Motorinhoud (cc): 1200, Vermogen (kw): 77

Sinds een jaar geleden ging het knipperlicht een aantal keer vanzelf aan naar links. Tijd geen last ervan gehad tot het probleem terugkeerde . Deze naar de garage gebracht waaruit ze de conclusie trokken om de schakelaar/arm te vervangen . Kosten 280 bij de Vw garage . Heb zelf aangegeven dat ik bijna zeker wist dat het geen los contact kon zijn omdat hij ook vanzelf aanging als de auto compleet stil staat. Inmiddels de arm vervangen en nu keert het probleem weer terug. Ook als de auto van contact af is afgesloten gaat het parkeerlicht links aan/uit hij heeft zijn eigen willetje nog steeds en leid zijn eigen leven. Iemand hier bekend met dat probleem en hoe op te lossen ?

Kevinscheepers

Geplaatst door Kevinscheepers (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

voyager (0), 6 jaar geleden

Zou het mogelijk om een paar doorgesleten kabel kunnen gaan. Die raken elkaar aan en knipperlicht gaat dan aan.Verklaring bij stilstaande auto is mogelijk beweging door de wind ontstaan waardoor de kabels in aanraking komen.Ander zou het de module kunnen zijn met kapotte printplaat.Het zeker veel zoek/meet werk

Willem Wad (0), 2 jaar geleden

Hallo Kevin,
Heb jij uiteindelijk de oorzaak gevonden van dit probleem?
Hoor het graag van jou.
Ik heb namelijk nu een soortgelijk probleem met een VW Golf variant 1,9 TDI bjr.2002..
Lijkt heel erg op het probleem zoals jij dit heb omschreven..4 jaar geleden zie ik.
Ik heb gisteren 20-02-‘22 ook een vraag hiervoor geplaatst in dit forum.
P licht links (richtingaanwijzers L achtereen voor) blijven / of gaan ‘spontaan’ aan
direct of na korte tijd na auto ‘contactsleutel’ uit contact genomen.
Rij zelf vanaf nieuw met deze auto. Probleem doet zich de laatste tijd onregelmatig, maar nu wel steeds vaker en hardnekkiger voor.
Soms nu niet meer op te lossen met centrale vergrendeling aan/uit/aan uit .
voor

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.