Volkswagen Golf : koelprobleem vw golf 1600 '89

Sinds de koppakking van deze auto is vernieuwd en nadat alles er weer is opgebouwd blijft de koelventilateur draaien.als je het contact aanzet gaat hij uit maar zodra je het contact uit zet gaat hij weer aan en blijft ong. 20 min. nadraaien.Rare is wanneer je de accupool eraf en erop doet hij t niet doet.pas waneer je het contact een keer aan zet en weer uit blijf ie weer veel te lang nadraaien....ik heb nu voor nood de stekker aan de ventilatormotor losgegooid maar kan zo niet blijven rijden(word veel te warm)iemand trouwens enig idee tot hoe warm de temp. meter mag oplopen?loopt bij mij op tot 3/4.daardoor is denk ik ook de kop gaan lekken.wie kan me helpen????alvast bedankt!

jwinter

Geplaatst door jwinter , lid sinds 16 jaar geleden

3 Reacties

mart-vervoort PRO, 16 jaar geleden

schakelaar koelvin vernieuwen

jwinter, 16 jaar geleden

Vast bedankt Martin !!!!!maar ff nog een vraagje, zit die schakelaar bij de motor van de koelvin? of bedoel jij de termosensor die hem aanstuurt bij de radiateur ?

stefan84, 16 jaar geleden

hij bedoeld denk ik de thermoschakelaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.