Volkswagen POLO: Koelt snel af

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AGD, Motorinhoud (cc): 1900, Vermogen (kw): 47

Hallo,

Ik heb een vw polo sdi die nu de temperaturen weer gaan dalen buiten niet snel warm wordt(ruim 8km rijden voor de 90 graden is bereikt). Als de motor op bedrijf temperatuur is (90 graden) is deze erg gevoelig voor het gebruiken van mijn kachel, als ik mijn kachel aanzet (warm) en voor het stoplicht sta zie ik mijn motor temperatuur dalen. Gebruik ik mijn kachel op de snelweg is dit gelukkig niet het geval.

Iemand bekend met dit 'probleem'

bassie1978

Geplaatst door bassie1978 (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (965) PRO, 7 jaar geleden

Thermostaat defect , is mijn eerste gedachte.

voyager (0), 7 jaar geleden

Zoals je het omschrijft lijkt koeling normaal te werken. Wel, zal zoals Kaleido aangeeft thermostaat open blijven waardoor motor langzamer op bedrijfs temperatuur komt.

bassie1978 (0), 7 jaar geleden

Ok bedankt, lijkt me een goede eerste stap om mee te beginnen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.