Volkswagen POLO: Klokje en waarschuwing 'lichten aan' werken niet meer.

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: BUD, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 59

Sinds een paar weken springt de tijd van de klok na het uitzetten van de auto weer op 0:00. Als ik de auto start en de klok goed zet is er geen probleem, maar hij onthoudt de tijd niet als het contact uit gaat. Daarnaast werkt ook het zoemertje van 'lichten aan' bij het verlaten van de auto niet meer. In het overzicht van de zekeringen kan ik niet vinden of dit via een zekering loopt.
Heeft iemand een idee hoe ik dit op kan lossen?
Alvast bedankt.
Groet
Paul

Pau_Bae

Geplaatst door Pau_Bae (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

fury373 (0) PRO, 5 jaar geleden

Klinkt toch alsof er een zekering door is van de constante stroomvoorziening. Even alle zekeringen nalopen. Met spanningszoeker kan dit vrij snel. Anders stuk voor stuk eruit trekken en gelijk weer terugplaatsen. Goed kans dat er toch 1 door is. Kunnen wel meerdere plekken zijn met zekeringen.

Succes!

Pau_Bae (0), 5 jaar geleden

Bedankt voor je reactie. het probleem is verholpen.

fury373 (0) PRO, 5 jaar geleden

Zag dat het ook al even geleden was.. maar toen had ik het al geplaatst.. Maar.... wat was het nu? Toch idd een zekering? Dat is voor anderen weer handig

Pau_Bae (0), 5 jaar geleden

Het was inderdaad een zekering. Hij was op het eerste gezicht niet kapot, maar bleek wel zo te zijn.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.