Volkswagen POLO 40 KW: raar geluid onder het rijden naar vervanging fuseekogel rechts v

Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 4, Vermogen (kw): 47

Hallo mensen ik heb een klein probleem ik heb gister door een monteur rechts voor een fuseekogel laten vervangen, en onderweg naar huis hoorde ik een bonkend(tikkend) geluid rechts voor bij het wiel!! (wat ik voor de reparatie niet had)Ik terug gereden en hij de auto weer op de brug gezet en gekeken als alles vastzat en of er nergens wat aan liep dat leek niet het geval te zijn, hij heeft toen een plaatje verbogen en gezegd rij er maar mee naar huis hoogwaarschijnlijk is het opgelost en als het morgen nog zo is kom je er maar weer mee langs en dan kijk ik ff.Weten jullie misschien wat het probleem kan zijn? Die monteur is een goeie kennis van me en hij dacht dat het misschien komt omdat er een slag in de velg zit zou dat kunnen dat ik daarom geluid hoor??Maar ik dacht toen net eigenlijk als door een slag in de velg is had hij dat geluid ook voor de reparatie gemaakt toch??Hij heeft ook twee wiellagers achter vervangen en het laatste deel van de uitlaat maar ik weet toch bijna zeker dat geluid van rechts voor komt!Als ik op de auto baan rij is een hard geluid hoe zachter ik rij hoe zachter het geluid als ik de koppeling in trap veranderd het geluid niet,als je 50km per uur hoor je het heel zachtjes!!hopelijk hebben jullie suggesties en weet een van jullie wat mijn probleem is alvast bedankt

bassie1122

Geplaatst door bassie1122 (0) , lid sinds 7 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

bassie1122 (0), 7 jaar geleden

PS ik heb geen trilling in het stuur en voel ook niks bij sturen!!

kaleido 1 (1805) PRO, 7 jaar geleden

Heel simpel , het geluid was er voor de reparatie niet neem ik aan ?
Goede kennis of geen goede kennis , hij maakt zich er wel makkelijk vanaf.
Als het nog niet weg is , kom je maar terug , terug dus , er zal iets niet goed zitten , en via een pc is dat toch lastig te traceren.
Als het een beetje monteur is , vind hij het toch , kost wat moeite , krijg de indruk dat hij dat teveel moeite vind.
Een slag in de velg is natuurlijk niet goed , maar als het daar aan ligt is dat toch simpel te constateren ?

Punt (35) PRO, 7 jaar geleden

Is er na montage nog aan uitlijnen gedacht ? Wat heeft die monteur allemaal los gemaakt?

Vr. Groet.

bassie1122 (0), 7 jaar geleden

Hallo jongens ben net terug en kennis heeft alles nagegaan bleek het geluid toch van achteren te komen!!Het was een veertje in de trommel rem die boven langs een ander veertje had moeten lopen maar die liep onderlangs of het was net andersom haha weet het ff niet meer maar was iig veertje wat verkeerd zat!!Ik kan me voorstellen dat jullie denken hij maakt zich er makkelijk af zo maar dat is echt niet het geval, hij werkt voor een appel en een ei en is vandaag dikke 2uur bezig geweest om het euvel te vinden echt super van hem.Ik wil jullie ook hartstikke bedanken voor de hulp en de reacties

kaleido 1 (1805) PRO, 7 jaar geleden

Inderdaad , maar dat veertje hadden wij niet gevonden , mooi dat het opgelost is.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.