Volkswagen golf type 2: koelvloeistof

Bouwjaar: 1986

Ik heb een vraagje de laatste tijd merk ik dat het peil van me koelvloeistof aardig sterk daalt ik heb al een paar dingen gehoord zoals de waterpomp en lekke koppakking weet misschien iemand waar het aan kan liggen

alvast bedankt ruben

rugen

Geplaatst door rugen (0) , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 20 jaar geleden

Kachelradiateur lek komt ook veel voor, de ramen van de auto worden dan aan de binnenkant baggervet. En je krijgt een beetje typische weeëige lucht in de auto. Met een beetje geluk kom je de vloeistof onder de matten tegen. Is het een benzinemotor dan komt de lekke koppakking niet vaak voor (mits de motor nooit aan de kook is geweest) Bij diesel is het een veel voorkomend probleem. Waterpomp lek gebeurt ook wel eens. Dit kun je zien doordat er een witgroene aanslag afzet op het aluminium bij de as van de pomp. Is ie echt lek dan hangen de druppels er onder.

succes

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.