Volkswagen Golf 2: Koelvloeistof bovenaan radiateur...

Bouwjaar: 1989

arthurwijker

Geplaatst door arthurwijker (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

arthurwijker (0), 18 jaar geleden

Ik liep langs mijn Golf 2 uit 1989 en merkte tot mijn grote schrik en verbazing dat er koelvloeistof uit liep. Motorkap open gedaan en zag dat het uit de bovenkant liep. Er is geen zichtbare beschadiging dus ik vind het vrij appart, ik heb er weer in gereden en geen vloeistog lekaage. Echter vanmiddag lag er weer iets onder... Wat kan dit zijn?? vervuiling radiateur??

Alvast bedankt!

Arthur Wijker

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

Systeem staat onder druk als hij warm is. Een klein scheurtje is voldoende om flink te lekken. Even naar de garage en af laten persen.
Paul

arthurwijker (0), 18 jaar geleden

Ik denk dat dit het niet is, omdat het niet uit het gedeelte lekt van de radiator zelf, maar aan de rechterkant boeven op (lijkt op plastic kanaal oid)

audia4 (0) PRO, 18 jaar geleden

Op naar de sloop en uit en donor een (nieuwe) 2e hands radiateur halen. Er is genoeg van dat spul, alleen even opletten dat je de zelfde dikte en afmeting meeneemt.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.