334 bezoekers online

Volkswagen Golf VII: Koelvloeistof lek

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Diesel, Transmissie: Automaat, Motorcode: Cuna, Motorinhoud (cc): 2000, Vermogen (kw): 135

Iemand aanhaalmomenten voor golf 7 gtd, cilinderkop en nokkenas gedeelte,in- uitlaatcollector en injectors. Heb koelvloeistof lek, heb alles veranderd enigste wat mij rest en laatste hoop is cilinderkop vlakken en nieuwe pakking om het op te lossen. Mvg

opel sintra

Geplaatst door opel sintra , lid sinds 14 jaar geleden

6 Reacties

0

kaleido 1, 1 jaar geleden

Wat voor lek heb je , lekt hij naar buiten of verlies je het inwendig ?

0

MK7GTD, 1 jaar geleden

Verbruikt de auto olie? Ik ken namelijk iemand die 2x bij de VW dealer een GTD heeft aangeschaft die heel wat problemen er mee heeft gehad. 2x een nieuwe auto gekregen onder garantie. Zijn auto verbruikte per 700/800 km een liter olie. Schijnt een probleem te zijn met deze modellen. De ene keer was koelvloeistof het probleem en de andere keer een olie-zuipende-auto.

Weet niet of het nut heeft om de cilinderkop te vlakken. Zou eens goede research doen, als een blok namelijk te heet is geworden kan die helemaal krom trekken.

0

opel sintra, 1 jaar geleden

Inwendige lek. De auto verbruikt idd wat olie maar dat doen ze allemaal naart schijnt 1liter ongeveer op 5000km’s. De wagen word nooit warm altijd mooi op 90graden olie op autostrade met dit warme weer tussen de 90 en 107 graden. Expasievat wat roet te zien aan de randen waar het koelvloeistof komt en na lange rit veel druk op het vat.

0

opel sintra, 1 jaar geleden

Is er niemand die me kan helpen aan de aanhaalmomenten? alvast bedankt.

0

basvanhees, 2 maanden geleden

Hé is het bij jou inmiddels opgelost? En wat was bij jou precies het probleem? Ik denk dat ik het zelfde heb mijn auto verbruikt ook een liter olie op de 4000 aan 5000 km en al twee keer gehad dat ik ‘s morgens de melding krijg koelvloeistof checken dat hij er dan onder of boven uitgedrukt heeft ik zie het dan ook liggen wat heb jij precies gedaan?

0

opel sintra, 2 maanden geleden

Barst in cilinderkop, ander cilinderkop en pakking moeten plaatsen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.