Volkswagen Passat: koelvloeistof spuit er uit

Bouwjaar: 1989, Brandstof: Benzine, Motorcode: 18 g60 synchro

mijn kachel functioneerde slecht bij de garage termostaat laten vervangen, geen resultaat na een lange rit, motor uitgezet en koelvloeistof spot uit het ontluchtingsgat van het expantievat. Bijgevuld maar blijft sissen. Wat is hier aan de hand ?

songie

Geplaatst door songie (0) , lid sinds 17 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

stefan84 (0), 17 jaar geleden

kan vanalles zijn,

beschrijf je probleem ff wat beter.

hoe was de temperatuur van de motor ?

ik neem aan dat je dit probleem met de kvs ervoor niet had ?

is de garage niet hier of daar wat vergeten of te ontluchten ?

Stefan

songie (0), 17 jaar geleden

De temperatuur van de moter was 116 graden, dit probleem heeft zich niet eerder voorgedaan. Ik heb geen idee of de garage wat vergeten is/was. Gister ben ik weer even gaan rijden en dan hoor je na verloop dat de moter warm is een sissend geluid uit het expansievat er ontsnapt dan lucht uit de overloop met kvs, niet veel maar toch. De slang naar de radiator is halverwege heet maar bijde radiator koud. Kan het zijn dat ze de termostaat er verkeerd in hebben gezet. Ontluchten kan ik dat zelf ? Wel had ik al een tijd problemen met mijn kachel. Gaf warme lucht eerst maar sloeg dan uit en gaf dan koele lucht. Ik dacht dat het aan de termostaat lag vandaar dat ik deze bij de garage heb laten vervangen.

stefan84 (0), 17 jaar geleden

dat het systeem niet helemaal warm word,kan liggen aan een niet goed werkende waterpomp,lucht in je systeem,thermostaat,maar dit laatste is dus uitgesloten.

nu bouwt hij druk op in je systeem..

zou er niet mee door blijven rijden want zo breng je meer schade aan je motor.

Stefan

songie (0), 17 jaar geleden

Bleek mijn koelvan te zijn. Deze draaide niet meer, nieuwe geplaatst probleem verholpen !!! Bedankt alle voor de tips.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.