Volkswagen Golf: koelvloeistof VW

Bouwjaar: 1997

onze Golf IV is aan vervanging koelvloeistof toe en ik dacht er maar een koelvloeistof in te gieten die ik ook in alle andere auto's al deed, moet ik nu echt dat rose spul van VW gebruiken of voldoet andere - degelijke - ook
Andere zou naar 't schijnt schadelijk zijn voor de cylinderkoppakking of is dit weer zo'n indianenverhaal...
+ vorige keer ondervonden dat ik 't zootje niet allemaal afgetapt kreeg met enkel de kraan onder op de radiator open te zetten, iemand een tip wat ik vergeet?

Geplaatst door

Danny1940 (0)

al 19 jaar lid

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor jouw auto? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen via onderstaand kentekenveld.

Reacties

ik zou wel even orginele koelvloeistof nemen.
die paar euries extra. dan heb je geen problemen

wietse11996 0
badge

19 jaar

niets anders in doen dan die rooie handel. ook te krijgen bij de automateriaalzaak. MOET VW NORM G12 OP STAAN!!!!! dan is het goed.
Mengen van andere koelmiddel bij de orignele rode geeft schiften en verstopping in het systeem. en leeg krijg je hem nooit, en de orignele koelvloeistof is levenslang te gebruiken. Hoeft het niet pereodiek te vervangen.

succes

audia4 0
badge

19 jaar

De kachel van m'n golf2(1988) werkt niet op aanraden heb ik de thermostaat reeds vervangen.
zijn er nog andere opties?

E.B.Martherus 0

19 jaar

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.