Volkswagen Passat: koersvastheid matig bij zijwind, bandenslijtage is ok, stuur sta

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI AVB

Hallo,

Al sinds ik de auto heb is ie erg zijwindgevoelig op de snelweg. Gewoon standaard velgen en banden. Twee jaar geleden nieuwe achterschokdempers. De banden slijten alle 4 gewoon regelmatig af, en hij trekt niet naar 1 kant. Wel staat het stuur al sinds ik 'm heb een beetje naar links, als ik rechtuit rij.

Nu heb ik het plan de auto eens goed te laten uitlijnen. De passat schijnt nogal moeilijk echt goed uit te lijnen te zijn en lang niet iedereen kan dat echt goed. Als je bijvoorbeeld het S-punt noemt kijken de meesten je glazig aan. Dan weet ik genoeg.

Wie van de forumgebruikers weet een bedrijf dat mijn auto echt super kan uitlijnen met kennis van zaken en ervaring?

Alvast bedankt, Jos

P.S. Ik woon in de regio Hoorn, Noordholland. Ik kijk niet naar de kosten, het moet goed.

valery

Geplaatst door valery (0) , lid sinds 15 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Ik zou ff Googlen naar een v.a.g. specialist, is denk zelfs beter dan de dealer, iig iemand die gespecialiseerd is in uitlijnen dus zeker niet naar Kwik-Fit gaan...

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.