Volkswagen Passat: Plots weinig vermogen meer (max 110km) en houdt licht in als op

Bouwjaar: 2000, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo, mijn VW passat 1.9 TDI vanmorgen op snelweg plotseling geen vermogen meer, 110km met moeite en reageerde slecht op gaspedaal, alsof die op 2 cilinders liep, aangekomen uitgezet en niet meer aan de praat gekregen, motor draait wel bij starten. One shot in carburateur gedaan en toen startte die wel maar wel met bijgeluiden, wat kan er aan de hand zijn??

Beertje Paddington

Geplaatst door Beertje Paddington (0) , lid sinds 11 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

kaleido 1 (1610) PRO, 10 jaar geleden

Eerst iemand naar laten kijken die er verstand van heeft , dit kan vanalles zijn.
Vooral het missen van vermogen en de bijgeluiden , kan duiden op grote problemen, of grote problemen gaan veroorzaken als je door blijft knoeien met startpiloot endergelijke.

Beertje Paddington (0), 10 jaar geleden

Heb er een garage naar laten kijken, helaas, conclusie was cilinder(s) vastgelopen kleppen krom; wordt een te dure reparatie, ga hem helaas na 11 jaar trouwe dienst weg doen.
bedankt voor je reactie !!
groet,
Erik

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.