Volkswagen Bora: koffer sluit niet...

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 85kw

Hoi,

Onlangs heb ik het comfortmodule veranderd in mijn wagen, omdat men binnenverlichting flikkert als de sleutel niet in contact zat. De koffer ging ook alleen open als de sleutel in contact zat... Nu heb ik de comfortmodule veranderd. Binnenverlichting werkt prima. Maaaar men koffer sluit niet meer... Elke keer als ik de koffer probeer dicht te doen, dan sluiten men deuren en gaat de koffer automatisch weer open. Net de centrale vergrendeling veranderd, ligt ook niet aan de vergrendeling? Heb net ook een kabeltje gevonden dat gescheurd was, die heb ik hersteld. Hiermee is mijn probleem nog steeds niet opgelost. Heb de stekker van de centraal vergrendeling moeten uithalen want anders sluit men koffer echt niet...
Heeft iemand ervaring met dit specifieke probleem? Heb dus vanalles reeds geprobeerd maar kom er maar niet uit...
Ps: foutcode is 01362 Close Switch for Tailgate/Trunk (F124) - short to ground

alvast bedankt!!!

autoruitmonteur

Geplaatst door autoruitmonteur (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

autoruitmonteur (0), 9 jaar geleden

Zal binnenkort het mechanische slot wisselen en zien of dat helpt. Maar heb er men twijfels over...
Zal het zeker op deze forum laten weten hoe het is verlopen. Maar vrees dat dat niet zal helpen...
tips zijn altijd welkom...
grtzzz

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.