Volkswagen GOLF PLUS: Koplampunit compleet vervangen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Mijn Golf Plus van 2007 heeft een probleem de koplampen zijn namelijk zo slecht geworden en dan bedoel ik het kunststof van de koplampen.
Al van alles geprobeerd maar wordt er niet veel beter van.

Mijn vraag is zijn deze zelf gemakkelijk te vervangen bij een VW Golf Plus want dan zoek ik andere nette op en vervang ze zelf.

Wie weet dit?

Gerard M

Geplaatst door Gerard M (0) , lid sinds 6 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

kaleido 1 (1680) PRO, 5 jaar geleden

Als je handig bent is het goed zelf te doen , het kan met de bumper er op , maar sommigen vinden het makkelijker met de bumper er af.
Het bovenste deel van de grill demonteren daar achter zit een torx bout , bovenop bij de spatbordrand zit een torx bout , dan het rooster verwijderen waar de mistlamp in zit , dan kun je via dat gat bij de torx bout die aan de onderkant van de koplamp zit.
Succes.

Gerard M (0), 5 jaar geleden

Oke alvast bedankt voor je antwoord.

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Er zijn wel setjes te koop ,die de lampen weer helder maken.
Ferry

Gerard M (0), 5 jaar geleden

Ja dat weet ik maar of het ook werkelijk voor ongeveer 5 jaar helpt
betwijfel ik.

ferdinand (60), 5 jaar geleden

Of iets vijf jaar blijft ,kan niemand je vertellen,ook de nieuwe niet.Mocht het doffer worden kan je ze alsnog weer polijsten.

Gerard M (0), 5 jaar geleden

De koplampen door een schadebedrijf laten polijsten en een nieuw beschermlaagje er op laten spuiten.

Was niet goedkoop maar ziet er nu perfect uit als nieuw en dat na een paar maanden nog steeds. Wel een misser van de fabrikant.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.