Volkswagen Golf V: Ik hoor als of water ergens zit en stroomt in daschbord

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 14, Vermogen (kw): 90

Ik heb auto pas paar weken maar als ik ben aan het rijden hoor ik ergens geluid als of water in daschbord stroomt.Had iemand vergelijke probleem?
Met vr gr .Tom

Karlovacko12

Geplaatst door Karlovacko12 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 5 jaar geleden

Er kan water in je paravan staan onder de voorruit , afvoeren controleren/reinigen links en rechts.
Lucht in je koelsysteem , zou normaal vanzelf moeten verdwijnen , is zelf ontluchtend in de regel , maar ontluchten onder vacuum wil nog wel eens helpen.
Ik weet niet of je een extra waterpompje in je systeem hebt zitten deze zou dan defect kunnen zijn.

Karlovacko12 (0), 5 jaar geleden

Er is geen water in paravan dat weet ik zeker .er was wel iets koel vloeistof minder dan normaal 150ml bij gedaan. Maar denk niet dat systeem geeft lucht ingezogen.Voor extra waterpomp weet ik niet auto heeft wel trek hak.

jaker (0) PRO, 5 jaar geleden

Het geluid zou ook nog in het airco circuit kunnen ontstaan(bijna te weinig vulling).Als je de airco uitzet zou het dan langzaam moeten verdwijnen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.