Volkswagen Golf: Kosten vervangen riemen motorblok?

Bouwjaar: 1997, Brandstof: Diesel, Motorcode: TDI 66kw/90pk

Beste mensen,

Weet niet of deze vraag hier thuis hoort, maar ik wilde gewoon even peilen wat zo de gemiddelde prijs is voor het vervangen van de distributie-, multiriem en V-snaartje bij een Golf 3 TDI met airco.
Meestal doe ik alle werkzaamheden zelf aan deze auto, maar ik heb de tip gehad om de distributieriem onder garantie te laten vervangen.

Mijn vraag is wat ongeveer de richtprijs is om bovenstaande werkzaamheden uit te laten voeren. Ik heb weinig ervaring met garages.
Richtprijs bij een VW-dealer?
Richtprijs bij een meer algemene autowerkplaats?

Verkeer in de veronderstelling dat het verstandig is om meteen alle riemen van het motorblok te vervangen, dus ook de multiriem (die piept weleens bij max. stuuruitslag) en een V-snaartje (dynamo?).

Bij voorbaat dank en de groeten.

Valk Golf

Geplaatst door Valk Golf (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

chris22 (0) PRO, 16 jaar geleden

ga naar de site www.mijngarage.nl daar krijg je zo de prijzen

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.