Volkswagen Golf V: Kraken bij over verkeersdrempels te rijden

Bouwjaar: 2005, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9TDi

Hallo allemaal,

mijn Golf V kraakt bij het nemen van een verkeersdrempel. Is dit zoals bij de golf IV het probleem van de stabilisatorstang rubbers? Of moet ik toch eerder aan de draagarmrubbers gaan denken?

Jullie reactie is altijd welkom.
mvg,
Fredo

Fredo

Geplaatst door Fredo (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

Benny Vee (0) PRO, 14 jaar geleden

Zijn inderdaad de voorste draagarmrubbers.
Kan helemaal geen kwaad maar als je het eraf wil hebben zullen ze vernieuwd moeten worden en dan gaat het weer een tijdje goed.

Fredo (0), 14 jaar geleden

ok, bedankt. Had gehoopt dat het de Stabi-rubbers waren... Zijn iets sneller te vervangen. Geen probleem, mag alleen niet te koud worden de komende dagen. Anders vriezen m'n handen er af... ;-)

Fredo

AdV (0), 14 jaar geleden

Mijn Golf IV kraakt/klappert , ik denk bij de voorwielen als ik over een oneffenheid rij,dit gebeurt ook als ik een drempel neem.
het is een irritant geluid,wie weet wat hiervan de oorzaak is.

Fredo (0), 14 jaar geleden

Bij de Golf IV zijn dit meestal de stabilisatorstangrubbers die kraken na een 100000km. Ik dacht dat VW de rubbers wel verbeterd had bij de modellen van 2003 (maar daar ben ik niet zeker van)

AdV (0), 14 jaar geleden

Het was de goede oplossing, 2 nieuwe stabilisatiestangrubbers geplaatst daana was het opgelost.
Bedankt voor je reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.