Volkswagen Golf: krijgt geen brandstof

Bouwjaar: 1988

hallo
ik heb een golf 1.8 16v pl
laatst was mijn zuigerveer gebroken en heb ik een ander blok gekocht.Ook een 1.8 16v pl die heb ik ingebouwd maar nu krijg ik hem niet aan de praat hij doet helemaal nix.Hij krijgt helemaal geen brandstof tot in het blok alleen tot aan mijn verdeler.Mischien is het een vaak voorkoment probleem maar ik kom er niet uit wie kan m,ij helpen. bvd ron

ron10281

Geplaatst door ron10281 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

cafe racer (0), 18 jaar geleden

k jetronic ?

Paulus8636 (0) PRO, 18 jaar geleden

PL is digifant. Lijkt op een aansturingsprobleem vanuit de computer. Effe systematisch zoeken aan de hand van een vraagbaak lijkt mij het handigst.
Succes,
Paul

Derk2176 (0), 18 jaar geleden

PL is helemaal geen digifant, maar KE-Jetronic. En systematisch zoeken is natuurlijk altijd een oplossing, voor elk probleem.

Na het inbouwen van een ander PL blok had ik ook eindeloos problemen voor de (zelfde) motor weer aansloeg.

ron10281 (0), 18 jaar geleden

het brandstof probleem is opgelost.injectoren waren stuk.bedankt voor de tips.
maar nu heb ik geen vonk meer.
maar dat probleem heb ik ook al gevonden,de kering van de ontsteking was lek en daardoor branden mijn ontsteking steeds door.
nu is het verholpen en rijd ie weer netjes.
groetjes ron.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.