Volkswagen Golf 2001: Krukassensor

Bouwjaar: 2001, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorcode: AZD, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Heb een probleem met het vervangen van de krukaskeering bakzijde. Tijdens het monteren is de gever uit de houder gevallen. Ik had niet goed gekeken naar de keerring, dus kwam na het vallen van de binnenring er pas achter dat ik met de gever van de krukassensor te maken had
. Is het moment waarop de gever in de houderplaat zit in overeenstemming met de afstelpunten van de nokkenassen
? Alvast bedankt

pepetug1

Geplaatst door pepetug1 PRO , lid sinds 1 jaar geleden

2 Reacties

kaleido 1 PRO, 7 maanden geleden

Sensor kan er maar op 1 manier in en de plaat er maar op 1 manier op als het goed is ? Lijkt me geen probleem dan.

check

Beste antwoord, geplaatst door pepetug1 PRO, 7 maanden geleden

Heb het opgelost. Zoals de keerringplaat met gever voor de krukassensor aangeleverd wordt moet hij gemonteerd worden. Let wel op dat de nokkenassen geborgd zijn met de pennen als zou je de distributiesnaar vervangen! Dus bij montage oppassen dat je de geverring direkt door tikt op de krukas, zonder dat hij verdraaid.
Bedankt voor de reactie.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.