Volkswagen Golf 2002: Koude motor stottert

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Dag allen,

Mijn auto rijdt op zowel LPG als Benzine. Sinds kort vertoont mijn auto de volgende kuren;
- Motor slaat niet snel aan bij koude start (ik moet de sleutel lang op start positie houden) zowel in de winter als zomer.
- Bij een koude start en direct wegrijden valt de motor vaak uit. Indien hij niet uitvalt, reageert de motor niet vlot op het gaspedaal.
- Normaliter schakelt de auto automatisch over op LPG als hij warm genoeg is. Eenmaal op LPG geen problemen. Laatst was mijn LPG op en moest ik op benzine rijden. Op de snelweg viel het vermogen weg, leek de motor uit te vallen en reageerde de auto niet op het gaspedaal.

Zou dit iets met de benzine injectoren kunnen zijn? Of eerder benzinepomp?

Latino Americano

Geplaatst door Latino Americano , lid sinds 3 jaar geleden

3 Reacties

Siem Bijman PRO, 5 maanden geleden

Kan vervuiling van de injectoren zijn doordat ze natuurlijk niet veel worden gebruikt. Fuel reiniger kan dit goedkoop oplossen

kaleido 1 PRO, 5 maanden geleden

Te lage benzinedruk , deze even meten om uit te sluiten .

Monteur Senior, 4 maanden geleden

nieuwe bougie's erin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.


Gesponsord

Met een groots assortiment in de beste auto-onderdelen, aanbiedingen en merken vind je altijd een optimale mix tussen A-merken en aanbiedingen. Voor iedere automobilist weet Carpardoo de juiste auto onderdelen of auto-accessoires te vinden.