Volkswagen Golf 2002: Koude motor stottert

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Transmissie: Handgeschakeld, Motorinhoud (cc): 1600, Vermogen (kw): 77

Dag allen,

Mijn auto rijdt op zowel LPG als Benzine. Sinds kort vertoont mijn auto de volgende kuren;
- Motor slaat niet snel aan bij koude start (ik moet de sleutel lang op start positie houden) zowel in de winter als zomer.
- Bij een koude start en direct wegrijden valt de motor vaak uit. Indien hij niet uitvalt, reageert de motor niet vlot op het gaspedaal.
- Normaliter schakelt de auto automatisch over op LPG als hij warm genoeg is. Eenmaal op LPG geen problemen. Laatst was mijn LPG op en moest ik op benzine rijden. Op de snelweg viel het vermogen weg, leek de motor uit te vallen en reageerde de auto niet op het gaspedaal.

Zou dit iets met de benzine injectoren kunnen zijn? Of eerder benzinepomp?

Latino Americano

Geplaatst door Latino Americano (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Siem Bijman (115) PRO, 2 jaar geleden

Kan vervuiling van de injectoren zijn doordat ze natuurlijk niet veel worden gebruikt. Fuel reiniger kan dit goedkoop oplossen

kaleido 1 (965) PRO, 2 jaar geleden

Te lage benzinedruk , deze even meten om uit te sluiten .

Monteur Senior (460), 2 jaar geleden

nieuwe bougie's erin

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.