Volkswagen Polo: Laag brommend geluid

Bouwjaar: 2011, Brandstof: Diesel, Transmissie: Handgeschakeld

Hallo,

Ik heb een vw polo 1.2 TDI bluemotion uit 2011 en ik heb het volgende probleem. Als ik aan het rijden ben en ik geef een klein beetje gas, dan hoor ik een laag brommend geluid. Als ik vervlogens meer gas geef word het minder. Ook lijkt het af en toe als ik gas geef dat de motor inhoud.
Heeft iemand enig idee wat het zou kunnen zijn?

Royb345

Geplaatst door Royb345 (0) , lid sinds 5 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Polo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

bij wat voor toerental rij je dan?

groetjes jan.

Royb345 (0), 5 jaar geleden

Hij maakt het geluid bij elk toerental

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

dan kun je het beste een monteur mee laten rijden en samen rijden dat is dan beter te beoordelen zo is er weing van te zeggen.

groetjes jan.

Royb345 (0), 5 jaar geleden

Oke, dan ga ik maar bij een garage langs. Ik was trouwens helemaal vergeten dat als ik het probleem heb de motor stagonair bijna 1000 toeren draait met een licht brommend geluid. Terwijl de motor voorheen netjes rond de 800 toeren draaide.
Misschien zegt dit iets?

jan T (10) PRO, 5 jaar geleden

nou als je toch naar de garage gaat laat hem dan gelijk uitlezen.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Polo of stel zelf een nieuwe vraag.