Volkswagen Passat: lagers voorste onderste draagarmen

Bouwjaar: 1999

De onderste en achterste draagarm van een Passat is dmv. een hydrolager (met olie gevuld lager? aan de carrosserie bevestigd. Hoe lang gaat zo'n lager bij grove benadering mee? (schokbrekers slijten tenslotte ook).
En van welk type is het lager van de voorste onderste draagarm? Ik kan hierover in Olyslager en Haynes geen informatie vinden.
(kan het voorste lager stugger zijn dan het achterste of verbeeld ik me dat?)

Wicher

wicher

Geplaatst door wicher (0) , lid sinds 21 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

carmania2000 (0) PRO, 19 jaar geleden

de lagers van de armen vormen geen probleem, de chape van de armen ( bevestiging aan het wiellagerhuis) daarentegen slijten veel te rap. Bij vw en audi is dit een gekend probleem. De armen vertonen speling of gaan kraken bij inveren. Loopt voor het moment een actie om de rechte armen te vervangen bij het vertonen van slijtage.

wicher (0), 19 jaar geleden

Tot op heden zijn mijn vragen over de draagarmen nog niet volledig beantwoord. Dit betreft dan het type lager van de voorste draagarmen en het eventuele verschil in stugheid.

Wicher

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.