Volkswagen Golf III : Lampje gloei spiraal blijft branden

Bouwjaar: 1995, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 TDI

Hallo,

Vandaag mijn auto zonder problemen gestart. Na ongeveer 5 km rijden gestopt. Na 10 minuten auto geprobeerd te starten.
Auto startte niet. Het lampje van de gloei spiraal bleef branden. Diverse keren geprobeerd achter elkaar. Motor wil wel aanslaan maar kan het niet.
Na 5 minuten wachtten startte de auto wel. Het lampje van de gloeispiraal ging gelijk uit. Kan iemand mij vertellen wat het probleem kan zijn ?

THX Groet Erwin

erwinvoeten

Geplaatst door erwinvoeten (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

nou laat hem eerst eens uit lezen komt daar niks uit dan zou ik relias 109 in de zekering kast vervangen want die kan ook voor dit soort problemen zorgen.

groetjes jan.

erwinvoeten (0), 12 jaar geleden

Hallo Jan,

Er zit idd iets te rommelen bij relais 109. Ik kan alleen niets zien aan het relais. Kan het nu ook zo zijn dat de relais houder defect is ?
Mijn Golfje startte de laatste tijd moeilijker en er komt veel grijze rook uit. Kan dit probleem ook aan Relais 109 te verwijten zijn ?

Bedankt voor je reactie
Groet Erwin

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

nou ik zou er maar gewoon een nieuw relias in stoppen de relias houder heb ik niet mee gemaakt wel de relias bij bosjes.

groetjes jan.

erwinvoeten (0), 12 jaar geleden

Hallo Jan,

Vandaag nieuw relais geplaatst, nu maar afwachten tot nu toe gaat het goed, geen start problemen.

THX

jan T (10) PRO, 12 jaar geleden

ja de tijd zal het leren.

groetjes jan.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.