Volkswagen Vw Bora TDI: Lampje van de ruitenwisser resevaar brand niet

Bouwjaar: 2001

Hoi ik heb een bora TDI uit 2001 en me maat ook uit 2000 alle bij boordcomputer. En bij hem is als je de contact aanzet dan heb je zo lampje van de ruitenwisser resevaar. Bij mij doe ik dat is dat niet ook als die op is,dan geef die nog niks aan? Wat is er kapot een senor of stekker moeilijk te vervangen wie kan mij helpen.ALvast Bedankt!

Jeroen5384

Geplaatst door Jeroen5384 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Bora? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

blijegeit (0) PRO, 18 jaar geleden

heb je uberhaupt wel die sensor in je ruitensproeiervloeistoftankje zitten. deze zitten niet standaard geplaatst en het verschilt ook nog per uitvoering.


mvg

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Idd, Anders probeer het instrumenten paneel maar is te coderen met ruitensproeier indicatie. Blijft het lampje(bij volle tank) nadien branden --> geen indicatie/sensor aanwezig.

Jeroen5384 (0), 18 jaar geleden

Nee maar mijne is wel uit 2001 en bij golf 4 bora passat en sharon polo enzo zit dat lampje er standaart op en bij mij is nog comfort uitvoering moet er op zitten

volgwagen (0) PRO, 18 jaar geleden

Mijn pa heeft er 1 uit 2001 en daar zit het zeker te weten niet op. dus het zegt niks.
heb je wel een sensor in het tankje zitten dan?

markenmanon (0), 18 jaar geleden

zit er standaard niet op helaas gr mark

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Bora of stel zelf een nieuwe vraag.