Volkswagen transporter t4 2.4 d: lawaai uitlaatspruitstuk en voorste pijp

Bouwjaar: 1998

hoi, er is een brommend geluid in de buurt van het uitlaatspruitstuk, vanaf nieuw is dit al??? De voorste uitlaatpijp maakt ook veel lawaai bij het optrekken(rattelend). De schotten om de uitlaat zitten vast.Wie weet een oplossing voor deze hinderlijke rammels. alvast bedankt gr pj

hout

Geplaatst door hout (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

Hans4040 (300) PRO, 19 jaar geleden

Hallo PJ,
zit alles wel goed vast ook eventuele steunen en zo?

H&k (0), 19 jaar geleden

Hoort deze vraag niet tussen de particulieren??

Maar goed:
Bij mijn LT zit een 'hitteschild' boven de voorste pijp. Die ging met ongunstige wind resoneren. Ik heb de hoeken een iets andere vorm gegeven. Probleem opgelost.
Wellicht heb je hier iets aan.
Succes

hout (0), 19 jaar geleden

door op te trekken (handrem vast) de motor te belasten , ontstaat er een hard geluid (voorste uitlaat ring vernieuwd nog geluid). door nog eens dit te doon zag ik een stofwolk(roestwolk) bij de krukaspoulie cq spanrol ontstaan enig idee wat dit is gr pj

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.