Volkswagen Golf IV: Led in deur, start niet meer.

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.6 akl

Goedenavond,

geachte forumleden ;), ik zal me even voorstellen.
Ik ben Alain een bezitter van een golf 4 met zijn eerste elektronische probleem (denk ik).

Mijn lampje in de deur blijft sinds gisteren branden, gewoon knipperen alsof hij op slot staat. Nu denk ik dat dat komt omdat mijn portier slot(en) achter kapot is/zijn.
Ze gaan ook niet meer handmatig aan.
Maar kan het ook zo zijn dat mijn auto hier door niet meer start, of kwam dit probleem toevallig samen, omdat hij denkt dat hij nog op slot staat?
verder werkt alles in de auto wel, maar zo gauw ik het contact omdraai gebeurd er niks, ik hoor wel een lichte zoem (ik denk in de teller) en soms een klik bij de relais bij de CCM.

Ik hoop dat ik genoeg info heb gegeven,

Gr Alain

AlainBveld

Geplaatst door AlainBveld (0) , lid sinds 9 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

ricky (0) PRO, 9 jaar geleden

Probeer eens met startkabels, is de accu niet gewoon leeg?

AlainBveld (0), 9 jaar geleden

Nee, het was niet de accu. De massa van de startmotor zat niet goed, dat denk ik tenminste, las hier op het forum dat de massa van de startmotor direct op het blok is zonder kabel. Ik heb toen de bouten gecontroleerd en 1 van de 2 was los.
Het lampje blijft waarschijnlijk branden omdat 1 van de sloten achter sluiting maakt, mijn accu gaat ook vanzelf leeg binnen een paar uur. Het is niet de kofferbak, deze sluit naar behoren en het lampje gaat uit. vandaag even uit laten lezen en dan maar mijn deur uit elkaar halen.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.