Volkswagen Golf IV: leesring rond het contact

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1900 sdi

Kun je de leesring bij de dealer los bestellen want mijn dealer zegt dat er een compleet contact slot moet besteld worden op chassisnummer. En gezien deze dagen zal dat wel een probleem worden!!

snaponboy

Geplaatst door snaponboy (0) PRO , lid sinds 20 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

[quote=snaponboy]want mijn dealer zegt dat er een compleet contact slot moet besteld worden op chassisnummer[/quote]
Dit klopt...... niet compleet maar enkel slotcilinder met leesring.

Gr. paul

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Wat is het probleem dat je alleen de LEESRING wil vervangen?

snaponboy (0) PRO, 16 jaar geleden

Ja als dat even mogelijk is wel! Het probleem is dat hij in 1 keer van de ene op de andere dag zijn steutels alle 3 niet meer herkend. Het sleuteltje op het dashboard dat blijft knipperen maar en in de ecu van de motor zit in dat ecu geblokkeerd is. Dus ik zou als eerste even die leesring willen vervangen maar die kan ik niet meer los bestellen blijkbaar en volgens mij heb ik die al eens een keer vervangen. Wel zat er een slotje bij koste ongeveer 80 euro ex .

Tiguan (0) PRO, 16 jaar geleden

Meestal zit er te weel ruimte op de min_stekker verbinding van de leesring waardoor de sleutel soms niet meer herkend wordt als je nou eens de min_stekker contractjes 3x v/d leesring voorzichtig iets dicht aandrukt waardoor de stekker goed contact maakt. Moet het goed komen succes

Groet,

snaponboy (0) PRO, 16 jaar geleden

Sorry maar de leesring heeft een stekkertje met maar 2 verbindingen en plaats van drie! Kun je de leesring demonteren van het slotgedeelte? Dan zou ik namelijk van een andere wagen de leesring even kunnen proberen!

126 (0) PRO, 16 jaar geleden

plak een sleutel even op de ring dus even de kapjes er af en een in het cont slot

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.