Volkswagen Transporter: lek langs dakraam

Bouwjaar: 2004, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9tdi

Ik krijg sinds enkele weken water binnen via het dakraam. Kan je gewoon die dichtingsrubber vervangen of moet er een nieuw raam in? Kan dit gemakkelik zelf gedaan worden? Of heeft iemand andere tips?

greetz

dirlang

Geplaatst door dirlang (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Transporter? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Je hebt afwateringsslangen/kanalen lopen vanuit dat dakraam en die kunnen verstopt zitten, maar ik weet bij een T4 niet precies hoe ze lopen, maar meestal komen ze uit bij je deurschanieren. Vraag dat even op en spuit ze door met een luchtspuit en kijk het daarna weer even aan.

dirlang (0), 13 jaar geleden

Achzo, dan kan het nog goed meevallen! En weet je misschien hoe ze bij een T5 lopen? ;-) Normaal gezien moet ik daar dan aankunnen zonder het raam of het interieur te demonteren?

ricky (0) PRO, 13 jaar geleden

Nee zou ik niet weten uit mijn hoofd (doe geen bedrijfswagens meer) meestal loopt er een slang vanaf dakraam langs de A-stijl achter de bekleding door en komt uit bij deurschanier, maar weet het niet zeker. Bel anders even de dealer op die kunnen je het zo vertellen/opzoeken.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Transporter of stel zelf een nieuwe vraag.