Volkswagen Golf 2014: Lekkage agv panoramadak

Bouwjaar: 2014, Brandstof: Benzine, Transmissie: Automaat, Motorcode: CHP, Motorinhoud (cc): 1400, Vermogen (kw): 103

Met Golf VII variant door wasstraat gegaan en matten voetenruimte bijrijderskant waren doorweekt. Testjes gedaan en het blijkt een lekkage vanuit de ontwateringsafvoeren van het panoramadak. Het blijkt ook aan de bestuurderskant in mindere maten te lekken. Proberen afvoeren door te spuiten met lucht. Daarna rubber slangetjes door de afvoeren gedaan. Kwamen aan beide zijden tot ongeveer 1 meter in de afvoeren. Weer met lucht doorgespoten maar probleem nog niet weg. Lekt nog steeds aan beide zijden.

Golf7dsg

Geplaatst door Golf7dsg (0) , lid sinds 4 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

bert klein (90) PRO, 4 jaar geleden

Dakbinnenbak lekkage,

kaleido 1 (1755) PRO, 4 jaar geleden

Er komt dus geen water uit de afvoer lopen als je links en rechts voor bij de afvoer water giet met het dak open?
Paravan afvoer zit niet verstopt ?

Golf7dsg (0), 4 jaar geleden

De Paravan afvoer zit niet verstopt. Lekkage is alleen bij water in afvoergaatjes panoramadak.

kaleido 1 (1755) PRO, 4 jaar geleden

Haal de afdeklijsten van de binnenkant van de A stijl er eens af , daar lopen de slangetjes , kijk eens of de aansluitingen niet lekken dan loopt het via de A stijl naar beneden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.