Volkswagen Golf V: lekkage rechter achterdeur golf v

Bouwjaar: 2006, Brandstof: Benzine, Motorcode: .16

Ik heb water via deur, op rubber dorpel en loopt dan naar binnen op achtermat.
Ik heb binnenkant deurpaneel verwijderd en zag sporen langs de gaatjes waar je je deurpaneel inklikt.ik heb dit met pakking vloeibaar afgedicht echter nu weer water.
Weet iemand waar de gaatjes zitten waar water in deur weg moet lopen?of andere oorzaak?
Bij oudere golven kon je er van binnen bij, bij de folie,echter wil liever niet buitenzijde deur verwijderen ben bang voor beschadigingen.
Hoop op jullie hulp

gerlosser

Geplaatst door gerlosser (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

kaleido 1 (1715) PRO, 10 jaar geleden

Zoals ik het begrijp heb je de deurbekleding van de deur afgehaald , en kijk je tegen de metalen afdekplaat aan waar je raammechanisme op bevestigd zit.
Deze metalen afdekplaat is rondom voorzien van een lullig rubber afdichtprofiel , deze gaan vaak lekken.
Deze deurplaat los maken , hoeft er niet af, rondom een flex. kit aanbrengen , de plaat weer terug monteren en klaar.
Er zitten afvoergaatjes aan de onderkant van de deur.

gerlosser (0), 10 jaar geleden

Dus de plaat waar raammechnisme aan vastzit kan los en dan beter afkitten,toch?

kaleido 1 (1715) PRO, 10 jaar geleden

Precies.

ricky (0) PRO, 10 jaar geleden

Deze heeft wel een metalen plaat maar is niet hetzelfde als bij de Golf 4. Bij dit model Golf moet de gelakte buitenplaat er vanaf om goed bij de binnenkant te komen. Achter deurpaneel zit alleen de metalen plaat waar je ruitmotor op gemonteerd zit, he ruitmechaniek zit aan de deur zelf bevestigd maar als hij lekt via die kleine plaat dan kan je wel de afdichting verhelpen.
Ik zou gaan sproeien met binnenpaneel eraf en dan kijken waar het naar binnen komt. Mocht je de buitenplaat eraf gaan halen dan moet je wel ff weten hoe maar er zitten rondom torx boutjes. Denk via zoekfuctie dat je wel meer info kan vinden.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.