Volkswagen Lupo: lekkage versnellingsbak lupo 1.4

Bouwjaar: 2002, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.4

Lupo lekt versnellingbsbakolie. Heeft iemand dit probleem wel eens eerder mee gemaakt? Kwaaltje misschien? Is een lupo die nog geen 50k gelopen heeft. Vind eigenlijk dat een bak dan nog niet mag lekker.

Bedankt

tom782

Geplaatst door tom782 (0) , lid sinds 18 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Lupo? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

6 Reacties

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

Lekt waarschijnlijk tussen de keerring van de schakelas door,komt vaak voor.
Nieuwe keerring monteren en de lekkage is weg.

Ricky,

Jessi (0), 17 jaar geleden

Klopt heb het ook eens gehad keering vervangen en was opgelost was ook rond de 50.000 km loopt wel een beetje olie uit Gilbert

tom782 (0), 17 jaar geleden

bedankt voor de berichtjes. Is dat een reparatie die je kunt doen met de bak eronder? en enig idee van de hoeveelheid onderdelen die je nodig hebt (of enkel keerring) en de tijd die het kost?

ricky (0) PRO, 17 jaar geleden

De bak kun je er gewoon onder laten,alleen het schakelmech. van de schakelas verwijderen,en de keerring voorzichtig eruit trekken,er komt dan wel olie uit.

Ricky,

thijs11387 (0) PRO, 17 jaar geleden

Er is speciale kit voor die moet je binnen in het keering smeren als je dat niet doet is de kans groot dat die na die tijd weer gaat lekken.

Groet Thijs

tom782 (0), 17 jaar geleden

het bleek idd de keerring van de schakelas. Bedankt jongens!!

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Lupo of stel zelf een nieuwe vraag.