Volkswagen Passat: Lekkende koppelingsleiding!

Bouwjaar: 1999, Brandstof: Diesel, Motorcode: 1.9 tdi 115 pk

ik heb een lekkend onderdeel van de koppelingsleiding en wilde deze vervangen. Helaas moest de hele leiding worden vervangen en daar zit ook het probleem. We krijgen de leiding met geen mogelijkheid door het gat van het chassis richting het gat rechts naast de rembekrachtiger. De leiding heeft een klein deel flexibel. Nu is mijn vraag of we iets fout doen, of er andere flexibele leidingen bestaan die tegen dot 4 kunnen? Ik heb dus wel de 2 uiteindes nodig van de originele leiding, die moeten worden overgezet op de hydrolische flexibele leiding. Het deel wat lekte was de aansluiting op de cylinder op de bak zelf (buitenzijde)

Wie weet raad en kan me verwijzen?

tnx

dennismh

Geplaatst door dennismh (0) , lid sinds 13 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

2 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 12 jaar geleden

Dennis

Het onderdeel is WEL los verkrijgbaar, de dealer moet iets beter zijn best doen.

Gr. Paul

dennismh (0), 12 jaar geleden

Het deel wat lekte was de "moer" van zo'n 2 cm lang welke volgens mij gmonteerd zat op de hulpremcilinder als ik het goed heb. Die was over de lengte gescheurd. Alleen nu is de oude leiding er al uit en moet de nieuwe erin, heb je een optie om dit te doen met jouw kennis?

gr,dennis

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.