Volkswagen Golf: lekt koelvloeistof

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

mijn auto lekt koelvloeistof vooraan bij de radiator precies onder een dikke rubberen slang met een klemmetje erop tenminste ik denk dat ie daar lekt aangezien hij daar ook nat is. Heb ook gehoord dat als bv de radiator lekt ze er een of ander spul ingooien waardoor het lek vanzelf gedicht wordt klopt dit?

boes

Geplaatst door boes (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

1 Reactie

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Geen toevoeging aan het koelwater, niet alleen het lek gaat dicht, maar ook de kachel en de radiateur en thermostaat verstoppen. Met een woord rotzooi wat beun de haas gebruikt om een gouwe kar weer lekvrij te maken en hem dan als van oud vrouwtje verkoopt. (een kenner ruikt direct aan de koelvloeistof dat deze zooi er in zit....)

Rijd naar de 1e beste autosloop, haal daar een andere radiateur met slangen en monteer die. Donoren van dit type genoeg voorhanden, gaat je voor ca. 25€ lukken......

Radiateur trek je er zo uit, slangen los, twee metalen beugeltjes met boutje M8 van boven loshalen en je trekt hem zo naar boven uit de wagen vandaan.

succes ermee.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.