Volkswagen golf madison: stationair afstellen

Bouwjaar: 1990, Brandstof: Benzine, Motorcode: 1.3

ik wil graag zelf het een en ander afstellen aan mijn auto zoals stationair lopen maar weet niet precies hoe dat moet zou iemand mij dit kunnen vertellen heb geen zin om voor elk klein dingetje naar garage te moeten alvast bedankt

boes

Geplaatst door boes (0) , lid sinds 16 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Golf? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

5 Reacties

P. Kelder (0) PRO, 16 jaar geleden

boes

Volkswagen ?
Bouwjaar: ?
Brandstof: ?
Motor: ?

Gr. paul

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Dit is naar alle waarschijnlijkheid een digifant motor, hier kun je niets aan afstellen.

Wat is je klacht?

boes (0), 16 jaar geleden

hij loopt laag in toeren en slaat soms bijna af als ik bv gas geef wil ie nog wel eens afslaan ik druk dan altijd de koppeling iets in om meer gas te geven en alsnog zonder afslaan weg te komen.
loopt trouwens als ie koud is moeilijk stoterig in het begin ze vertelden mij dat de bougies + kabels geoxideerd waren daardoor slecht ontbrand?

audia4 (0) PRO, 16 jaar geleden

Blauwe temperatuursonde eerst maar eens controleren. Weerstand tussen koud en warm moet duidelijk verschillen, als ie oneindig is of niet veranderd moet je deze vervangen.

Petje57 (0) PRO, 16 jaar geleden

Co en stationair toerental is toch af te stellen bij deze modellen, Harry ?
Neem aan dat het een NZ-motor is.

Gr.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Golf of stel zelf een nieuwe vraag.