Volkswagen Passat: levensduur radiator

Bouwjaar: 1999

Hallo allemaal,

Na al enige tijd licht gereutel (alsof er ijs in zat) uit de verwarming te horen bleek opeens dat de koelvloeistof op was.
Bijgevuld, beetje vocht gezien onder radiator op beschermplaat. Maar ja, auto staat buiten en het is regenachtig geweest.
Toch langs garage om te laten kijken; plaat weg, plens eronder, niet goed.

Andere radiator: 225 incl inbouwen.

mijn vraag: 5 jaar / 222000 km en radiator lek is dat niet wat snel? tenzij het schade zou zijn (steen geraakt of zo) of is dit normaal? Zit er garantie op dit soort onderdelen van een bepaalde periode?

phrancus

Geplaatst door phrancus (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

paulmichiel (0) PRO, 19 jaar geleden

Neen, na 5 jaar en 222000 zit er geen garantie meer op inderdaad. Ook een radiator is een slijtagedeel net als accu, uitlaat etc. Na 222000 km is het absoluut niet abnormaal dat de radiator lek gaat.

phrancus (0), 19 jaar geleden

Dank voor je reply, dacht het al maar ja, de vorige auto deed er 10 jaar mee en aangezien de rest van de auto zo goed is (klop klop) verbaasde me dit nogal.

310 europieken armer maar weer lekker genieten van de 150pk's

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

ik heb al een paar van deze gehad die waren nog geen 2 jaar oud

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.