Volkswagen Passat: na brandschade deuren op slot

Bouwjaar: 2001

hallo is er iemand die me kan vertellen hoe ik de portieren van een passat variant 2001 nw type open krijg mijn auto heeft brandschade in het midden van het dashboard radio verkeerd aangesloten de bedrading van links naar rechts is gedeeltelijk gesmolten om de auto leeg te halen moeten de deuren open maar dat gaat niet is het noodzakelijk om eerst de kabelboom te herstellen of is er een andere manier

vince11776

Geplaatst door vince11776 (0) , lid sinds 19 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

3 Reacties

wietse11996 (0) PRO, 19 jaar geleden

zitten ze op slot

nederlof (0) PRO, 19 jaar geleden

ik kan je wel helpen met je deuren en heb ook onderdelen voor je

vince11776 (0), 19 jaar geleden

nou de deuren zijn open een kennis van mij heeft ook een passat en hij heeft de stekker in zijn deur losgemaakt en die verlengd met draad en aangesloten op de linkerdeur van mijn auto [die was wel open]en toen via zijn sleutel [afstandbediening]de opdracht openen gegeven toen gingen ze wel open.
als er iemand vragen heeft 0653842047

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.