Volkswagen Passat: Lichtbeeld probleem na vernieuwen lampen

Bouwjaar: 2007, Brandstof: Diesel, Motorcode: 2.0

Bij deze wagen hebben we 2 nieuwe H7 lampen gemonteerd. Het lichtbeeld op ons afstellapparaat is goed. Toch klaagt de klant dat in het donker het licht naar links schijnt en niet op de weg. Zijn hier dan speciale lampen voor, want we hebben nog een keer gekeken maar de lampen zitten er niet scheef in. Vanavond neemt de monteur de auto mee om in het donker zelf even te testen.

Jansonius

Geplaatst door Jansonius (0) PRO , lid sinds 23 jaar geleden

Heb je de perfecte onderdelen nodig voor Volkswagen Passat? Ontdek nu de meest uitgebreide selectie van kwalitatieve automaterialen. Eenvoudig en zeer voordelig te bestellen op kenteken. Klik hier en maak je auto weer als nieuw!

4 Reacties

Kevin DT (0) PRO, 14 jaar geleden

Dit lijkt mij maar een raar verhaal. Als de lampen daadwerkelijk teveel naar links schijnen is dit te merken op het lichafstelapparaat.

de wagen heeft toch geen bochtverlichting? :-)

Jansonius (0) PRO, 14 jaar geleden

Tja, wij vinden het ook een raar verhaal. We moeten het nog zelf ondervinden in het donker maar de klant rijdtg al 2 jaar in die auto en komt toch niet voor niets. De auto heeft geen bochtverlichting zover wij weten.

Jansonius (0) PRO, 14 jaar geleden

Probleem Opgelost Lamp Zit Een Kwart Slag Verdraaid Gemonteerd

moderator (0) PRO, 14 jaar geleden

Kan gebeuren. Bedankt voor de feedback.

Niet gevonden wat je zocht? Misschien is je vraag al eens beantwoord voor je Volkswagen Passat of stel zelf een nieuwe vraag.